چه افرادی نباید جلوی باد پنکه و کولر بخوابند؟+اینفوگرافیک-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

چه افرادی نباید جلوی باد پنکه و کولر بخوابند؟+اینفوگرافیک

خوابیدن مقابل باد پنکه به خاطر فرار از گرما و خنک شدن در فصل گرما برای سلامت بدن مضرات فراوانی دارد. در ادامه درباره مضرات خوابیدن مقابل پنکه و راه‌های جایگزین آن برای خنک شدن می‌خوانید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری اوقات الشام، به دلیل گرمای روز‌های تابستان، بسیاری از افراد نمی‌توانند بدون پنکه بخوابند، اما استفاده از آن هنگام خواب می‌تواند آسیب‌های زیادی به سلامتی انسان وارد کند. مهمترین آسیب‌های خوابیدن مقابل پنکه هنگام شب عبارت است از:


از بین بردن رطوبت دهان
حرکت مداوم هوا توسط پنکه می‌تواند رطوبت دهان شما را از بین ببرد، به‌خصوص اگر با دهان باز بخوابید. همین اتفاق برای مجاری بینی شما نیز رخ می‌دهد. نه تنها این اتفاق باعث خشک شدن دهان شما می‌شود، بلکه می‌تواند مشکلاتی را نیز برای نفس کشیدن ایجاد کند.


خشکی چشم و پوست
هوای برآمده از پنکه می‌تواند پوست و چشم شما را خشک کند و مرطوب کردن پوست و استفاده از قطره‌های چشمی تسکین دهنده یا اشک مصنوعی می‌تواند به شما در جلوگیری از این علائم کمک کند.


واکنش‌های آلرژیک
پنکه می‌تواند گرد و غبار را از طریق هوا پخش کند که این کار باعث واکنش‌های آلرژیک در برخی از افراد می‌شود.


درد عضلانی
هوای فشرده برآمده از پنکه ممکن است باعث سفت شدن یا انقباض عضلات و ایجاد گرفتگی شود.


سردرد و گرفتگی بینی
گردش هوا از طریق پنکه می‌تواند بینی و گلو را خشک کرده و در نتیجه منجر به افزایش تولید مخاط، سردرد، گرفتگی بینی یا حتی خروپف شود.


آبریزش بینی و خارش گلو
پره‌های پنکه خود منبع ناخواسته دیگری برای انتشار گرد و غبار هستند؛ به گونه‌ای که اگر این مواد حساسیت زا را استنشاق کنید، ممکن است علائمی مانند آبریزش بینی، خارش گلو، عطسه، اشک چشم یا مشکلات تنفسی را تجربه کنید.

 

راه‌های جایگزین پنکه برای خنک ماندن هنگام شب
اگر نمی‌خواهید از پنکه استفاده کنید، برخی از روش‌های جایگزین برای خنک شدن شب را امتحان کنید:

۱- از تشک خنک کننده استفاده کنید؛ انواع مختلفی از تشک وجود دارد که جریان هوا را افزایش می‌دهند و برای از بین بردن گرما از بدن مؤثر هستند.

۲- لباس‌های گشاد و نازک ساخته شده از پنبه، ابریشم یا پارچه مایع می‌تواند به شما در خنک شدن کمک کند.

۳- از پوشیدن لباس‌های ریون، پشمی، یا پلی استر که گرما را تقویت می‌کنند، خودداری کنید.

۴- استفاده از پرده‌های خاموشی کمک می‌کنند تا نور خورشید از اتاق شما دور شده و در نتیجه خنک شوید.

۵- قبل از خواب گرفتن دوش آب گرم می‌تواند به شما در آرامش قبل از خواب کمک کند.

۶- توصیه می‌شود حتما در روز در اتاق خود را باز نگه دارید، زیرا این هوا به انتقال از یک اتاق به اتاق دیگر کمک می‌کند.

۷- قرار دادن یک پارچه خنک روی سر ممکن است باعث خنک شدن شما در طول شب شود.


افرادی که دچار آلرژی هستند.

افرادی که دچار بیماری‌های تنفسی و آسم هستند.

افرادی که پوست خشکی دارند.

افرادی که سردرد‌های سینوسی دارند و دچار خشکی سینوس هستند./ باشگاه خبرنگاران

 

چه افرادی نباید جلوی باد پنکه و کولر بخوابند؟+اینفوگرافیک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار